\require{AMSmath} Vierkantswortels ontbinden hallo , kun je me uitleggen hou je het volgende makkelijk kan doen ,een wortel ontbinden , ik kom bv in een oefening tegen Ö12 = 2Ö3dank bij voorbaat willem Overige TSO-BSO - zaterdag 6 december 2003 Antwoord Op Rekenen met wortels staat al het een en ander.Dit kan ook:Neem bijvoorbeeld Ö150.150=2.3.52Ö150=Ö(2·3·52)=5Ö(2·3)=5Ö6Bij Ö12 zou je kunnen schrijven:Ö12=Ö(22.3)=2Ö3Hopelijk helpt dat. WvR zaterdag 6 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo , kun je me uitleggen hou je het volgende makkelijk kan doen ,een wortel ontbinden , ik kom bv in een oefening tegen Ö12 = 2Ö3dank bij voorbaat willem Overige TSO-BSO - zaterdag 6 december 2003
willem Overige TSO-BSO - zaterdag 6 december 2003
Op Rekenen met wortels staat al het een en ander.Dit kan ook:Neem bijvoorbeeld Ö150.150=2.3.52Ö150=Ö(2·3·52)=5Ö(2·3)=5Ö6Bij Ö12 zou je kunnen schrijven:Ö12=Ö(22.3)=2Ö3Hopelijk helpt dat. WvR zaterdag 6 december 2003
WvR zaterdag 6 december 2003
©2001-2024 WisFaq