\require{AMSmath} Eigenschappen van bewerkingen Hoe bereken je, met de haakjes weg te doen? 7-(3a-2b+7)= ? Alvast bedankt voor het snelle antwoord! Groeten Nic Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 december 2003 Antwoord Dat minteken voor de haakjes betekent eigenlijk -1·, zodat er eigenlijk dit staat: 7 + -1·(3a - 2b + 7)= 7 + -3a + 2b - 7= -3a + 2b WvR maandag 1 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je, met de haakjes weg te doen? 7-(3a-2b+7)= ? Alvast bedankt voor het snelle antwoord! Groeten Nic Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 december 2003
Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 december 2003
Dat minteken voor de haakjes betekent eigenlijk -1·, zodat er eigenlijk dit staat: 7 + -1·(3a - 2b + 7)= 7 + -3a + 2b - 7= -3a + 2b WvR maandag 1 december 2003
WvR maandag 1 december 2003
©2001-2024 WisFaq