\require{AMSmath} Eigenschappen van bewerkingen Hoe reken je zonder rekenmachientje: 43 x 13 - 13 x 13 = ? Alvast bedankt voor het snelle antwoord! Groeten Nic Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 november 2003 Antwoord 43 x 13 - 13 x 13 = 30 x 13 = 390 (3x13=39) WvR zondag 30 november 2003 Re: Eigenschappen van bewerkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken je zonder rekenmachientje: 43 x 13 - 13 x 13 = ? Alvast bedankt voor het snelle antwoord! Groeten Nic Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 november 2003
Nic Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 november 2003
43 x 13 - 13 x 13 = 30 x 13 = 390 (3x13=39) WvR zondag 30 november 2003
WvR zondag 30 november 2003
©2001-2024 WisFaq