\require{AMSmath} Re: Integraal Hoe doe ik dit dan? dat is juist mijn probleem! jan 3de graad ASO - zaterdag 29 november 2003 Antwoord $\int{}$1/√[3x2+2]dx = (omwerken naar bovenstaande vorm)$\int{}$1/√(√3·x)2+√22)={stel √3·x=u dan √3·dx=du dus dx=(1/√3)·du}=(1/√3)·$\int{}$1/(√u2+√22)dunu de standaard integraal gebruiken en vervolgens voor u weer overal √3·x schrijven.Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 29 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe doe ik dit dan? dat is juist mijn probleem! jan 3de graad ASO - zaterdag 29 november 2003
jan 3de graad ASO - zaterdag 29 november 2003
$\int{}$1/√[3x2+2]dx = (omwerken naar bovenstaande vorm)$\int{}$1/√(√3·x)2+√22)={stel √3·x=u dan √3·dx=du dus dx=(1/√3)·du}=(1/√3)·$\int{}$1/(√u2+√22)dunu de standaard integraal gebruiken en vervolgens voor u weer overal √3·x schrijven.Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 29 november 2003
jadex zaterdag 29 november 2003
©2001-2024 WisFaq