\require{AMSmath} Hoe zet je de formules om? sin3t = 3sint-4sin3tDeze stap begrijp ik niet.Hopelijk kan iemand helpenGroetjes Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 28 november 2003 Antwoord benodigde ingrediënten:* sin(a+b)=sinacosb+cosasinb* cos(2a)=cos2a-sin2a=1-2sin2a=2cos2a-1* sin2a+cos2a=1sin3t=sin(t+2t)=sint.cos2t+cost.sin2t=sint.(1-2sin2t)+cost.(2sint.cost)=sint-2sin3t+2sint.cos2t=sint-2sin3t+2sint.(1-sin2t)=sint-2sin3t+2sint-2sin3t=3sint-4sin3tgroeten,martijn mg vrijdag 28 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sin3t = 3sint-4sin3tDeze stap begrijp ik niet.Hopelijk kan iemand helpenGroetjes Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 28 november 2003
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 28 november 2003
benodigde ingrediënten:* sin(a+b)=sinacosb+cosasinb* cos(2a)=cos2a-sin2a=1-2sin2a=2cos2a-1* sin2a+cos2a=1sin3t=sin(t+2t)=sint.cos2t+cost.sin2t=sint.(1-2sin2t)+cost.(2sint.cost)=sint-2sin3t+2sint.cos2t=sint-2sin3t+2sint.(1-sin2t)=sint-2sin3t+2sint-2sin3t=3sint-4sin3tgroeten,martijn mg vrijdag 28 november 2003
mg vrijdag 28 november 2003
©2001-2024 WisFaq