\require{AMSmath} Procenten naar een breuk hoe bereken je procenten om naar een breuk bv 75% is 3/4 maar stel je hebt nu 6%, wat is dat nu in een breuk bedankt alvast voor je antwoord theo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 november 2003 Antwoord Procent betekent "per honderd" 75% = 75/100 = 3/4 6% = 6/100 = 3/50 cl dinsdag 25 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken je procenten om naar een breuk bv 75% is 3/4 maar stel je hebt nu 6%, wat is dat nu in een breuk bedankt alvast voor je antwoord theo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 november 2003
theo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 november 2003
Procent betekent "per honderd" 75% = 75/100 = 3/4 6% = 6/100 = 3/50 cl dinsdag 25 november 2003
cl dinsdag 25 november 2003
©2001-2024 WisFaq