Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Hoe bewijs je het binomium van Newton?

Hoe bewijs je het binomium van Newton:
$(x+y)^n=\sum^n_{k=0} \left(\begin{array}{c}
n\\
k
\end{array}\right)x^{n-k}y^k$
PS: Liefst in het Nederlands. Bedankt

Joris
2de graad ASO - maandag 24 november 2003

Antwoord

Volgens mij staat het bewijs op deze pagina. Wel in het Engels, maar 'what the...'... zoveel Engels staat er ook weer niet in. Desnoods even een woordenboek erbij en je bent er al. Zou dat lukken?

Zie ook Binomium van Newton

WvR
maandag 24 november 2003

©2001-2024 WisFaq