\require{AMSmath} Belegging waarbij kapitalisatierente verschilt graag had ik een formule voor het berekenen van de intrest van een belegging op 5 jaar waarbij de nominatieve jaarlijkse intrest 5% bedraagt, maar waarbij de kapitalisatierente (intrest op intrest dus) 3 % bedraagtalvast bedankt zeger Ouder - maandag 24 november 2003 Antwoord Na wat gepuzzel ben ik tot het volgende gekomen:inom=0,05ikap=0,03Groetjes, tg woensdag 26 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
graag had ik een formule voor het berekenen van de intrest van een belegging op 5 jaar waarbij de nominatieve jaarlijkse intrest 5% bedraagt, maar waarbij de kapitalisatierente (intrest op intrest dus) 3 % bedraagtalvast bedankt zeger Ouder - maandag 24 november 2003
zeger Ouder - maandag 24 november 2003
Na wat gepuzzel ben ik tot het volgende gekomen:inom=0,05ikap=0,03Groetjes, tg woensdag 26 november 2003
tg woensdag 26 november 2003
©2001-2024 WisFaq