\require{AMSmath} Vergelijkingen en ongelijkheden van de tweede graad voor welke waarden van m heeft de vierkantsvergelijking 3x²+4x+4m=01. geen wortels2. één wortel3. twee verschillende wortelsdank u wel om mij hier bij te helpen,sebastien sebast Iets anders - zondag 23 november 2003 Antwoord 3x2 + 4x + 4m = 0 heeft als discriminant 16 - 48mGa dus na wanneer deze vorm negatief, nul of positief is. MBL zondag 23 november 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
voor welke waarden van m heeft de vierkantsvergelijking 3x²+4x+4m=01. geen wortels2. één wortel3. twee verschillende wortelsdank u wel om mij hier bij te helpen,sebastien sebast Iets anders - zondag 23 november 2003
sebast Iets anders - zondag 23 november 2003
3x2 + 4x + 4m = 0 heeft als discriminant 16 - 48mGa dus na wanneer deze vorm negatief, nul of positief is. MBL zondag 23 november 2003
MBL zondag 23 november 2003
©2001-2025 WisFaq