\require{AMSmath} Derdegraadsvergelijkingen Voor een PO moet ik de volgende opgave maken. Bewijs dat y3 + py = q te herleiden is tot:(y – T)(y² + Ty + p + T²) = 0. Kunnen jullie mij helpen? Jaap-J Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 februari 2002 Antwoord Een soortgelijke vraag is beantwoord op http://www.wisfaq.nl/showrecord3ict.asp?id=1620. Als je dezelfde aanpak kiest moet je de deling (y3+py-q)/(y-T) volgens mij kunnen uitvoeren! jr vrijdag 22 februari 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor een PO moet ik de volgende opgave maken. Bewijs dat y3 + py = q te herleiden is tot:(y – T)(y² + Ty + p + T²) = 0. Kunnen jullie mij helpen? Jaap-J Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 februari 2002
Jaap-J Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 februari 2002
Een soortgelijke vraag is beantwoord op http://www.wisfaq.nl/showrecord3ict.asp?id=1620. Als je dezelfde aanpak kiest moet je de deling (y3+py-q)/(y-T) volgens mij kunnen uitvoeren! jr vrijdag 22 februari 2002
jr vrijdag 22 februari 2002
©2001-2024 WisFaq