\require{AMSmath} Moeder, Veerle en Filip Moeder is driemaal zo oud als haar dochter Veerle en viermaal zo oud als haar zoon Filip. Veerle is vier jaar ouder als Filip. Hoe oud zijn ze nu? Bogaer 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 17 november 2003 Antwoord Hallo,Stel leeftijd moeder : xstel leeftijd dochter: ystel leeftijd zoon: zDan is:x = 3y (1)x = 4z (2)y = z + 4 (3)Dit stelsel moet je dan verder oplossen.(oplossing: x = 48; y = 16; z = 12) Koen maandag 17 november 2003 Re: Moeder, Veerle en Filip ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Moeder is driemaal zo oud als haar dochter Veerle en viermaal zo oud als haar zoon Filip. Veerle is vier jaar ouder als Filip. Hoe oud zijn ze nu? Bogaer 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 17 november 2003
Bogaer 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 17 november 2003
Hallo,Stel leeftijd moeder : xstel leeftijd dochter: ystel leeftijd zoon: zDan is:x = 3y (1)x = 4z (2)y = z + 4 (3)Dit stelsel moet je dan verder oplossen.(oplossing: x = 48; y = 16; z = 12) Koen maandag 17 november 2003
Koen maandag 17 november 2003
©2001-2025 WisFaq