Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Hoofdargument van een complex getal

Hallo,
Kan u mij uitleggen wat het hoofdargument van een complex getal is?

Dirk
Student universiteit België - zaterdag 15 november 2003

Antwoord

Het hoofdargument onderscheidt zich van de 'gewone' argumenten hierdoor dat men de waarde kiest in het interval $<$-$\pi$,$\pi$] of, anders geschreven -$\pi<\theta\leq\pi$

MBL
zaterdag 15 november 2003

Re: Hoofdargument van een complex getal

©2001-2024 WisFaq