\require{AMSmath} Campingterrein Marja en Tefik beheren een camping het campingterrein is 80 bij 250 meter groot.bereken de oppervlakte van het terreinin een folder van de camping staat de volgende tekst: oppervlakte camping is 2 hectare. Hoeveel m² is 1 hectare?Please help me ik heb morgen tentamen. Suzann Leerling bovenbouw vmbo - maandag 10 november 2003 Antwoord Kijk dat is beter werk!Oppervlakte van een rechthoek is lengte x breedte.Dus hier 80×250 = 20000 m2 = 2 ha1 ha = 10.000 m2, dus het klopt wel.Onthouden:Een hectare is 100 bij 100 meter. Dus 100×100=10.000 m2 WvR maandag 10 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Marja en Tefik beheren een camping het campingterrein is 80 bij 250 meter groot.bereken de oppervlakte van het terreinin een folder van de camping staat de volgende tekst: oppervlakte camping is 2 hectare. Hoeveel m² is 1 hectare?Please help me ik heb morgen tentamen. Suzann Leerling bovenbouw vmbo - maandag 10 november 2003
Suzann Leerling bovenbouw vmbo - maandag 10 november 2003
Kijk dat is beter werk!Oppervlakte van een rechthoek is lengte x breedte.Dus hier 80×250 = 20000 m2 = 2 ha1 ha = 10.000 m2, dus het klopt wel.Onthouden:Een hectare is 100 bij 100 meter. Dus 100×100=10.000 m2 WvR maandag 10 november 2003
WvR maandag 10 november 2003
©2001-2024 WisFaq