Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 15973 

Re: Goniometrische ongelijkheden

Bedankt!

Dus eigelijk overloopt men bij elk stuk de =,, maar hier is het zinloos...?

anne
3de graad ASO - maandag 10 november 2003

Antwoord

Men overloopt bij elke factor de "=0", de "0" en de "0". Maar "ze" hebben alleen de "=0" en de "0" gevallen opgeschreven, omdat de "0" er direct uit volgen.

Je maakt een probleem om niks: er is gewoon het tekenverloop gezocht van de factoren, nodig om het tekenverloop van het produkt te bepalen. Hoe de leraar dat nu precies op bord heeft geschreven doet er niet toe.

cl
maandag 10 november 2003

©2001-2024 WisFaq