\require{AMSmath} Formule van de logaritme ik zou graag de formule van de logaritme willen weten mark v Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 6 november 2003 Antwoord Ik weet niet wat je bedoelt met DE formule van een logaritme. Het eerste wat je moet weten is de definitie:blog(x)=y Û x=by waarbij bÎ+0 en b¹1Of in woorden het logaritme met grondtal b van een getal x is de exponent die je krijgt als je x schrijft als macht van dat grondtal. Rekenregels vind je terug op Rekenregels machten en logaritmenAls je voorbeelden wil: klik dan in de linkerkolom op Zoeken en typ daar logaritme en je krijgt een hele rij met voorbeelden.Mvg, Els donderdag 6 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zou graag de formule van de logaritme willen weten mark v Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 6 november 2003
mark v Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 6 november 2003
Ik weet niet wat je bedoelt met DE formule van een logaritme. Het eerste wat je moet weten is de definitie:blog(x)=y Û x=by waarbij bÎ+0 en b¹1Of in woorden het logaritme met grondtal b van een getal x is de exponent die je krijgt als je x schrijft als macht van dat grondtal. Rekenregels vind je terug op Rekenregels machten en logaritmenAls je voorbeelden wil: klik dan in de linkerkolom op Zoeken en typ daar logaritme en je krijgt een hele rij met voorbeelden.Mvg, Els donderdag 6 november 2003
Els donderdag 6 november 2003
©2001-2024 WisFaq