\require{AMSmath} Vergelijking Wat is de handigste manier om v te berekenen. 2000 v22= 0,03 ----- ---- 0,1 20hoe groot is v? Cees v Iets anders - dinsdag 4 november 2003 Antwoord De getallen in het rode gebied laten zich eenvoudig berekenen: WvR dinsdag 4 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de handigste manier om v te berekenen. 2000 v22= 0,03 ----- ---- 0,1 20hoe groot is v? Cees v Iets anders - dinsdag 4 november 2003
2000 v22= 0,03 ----- ---- 0,1 20
Cees v Iets anders - dinsdag 4 november 2003
De getallen in het rode gebied laten zich eenvoudig berekenen: WvR dinsdag 4 november 2003
WvR dinsdag 4 november 2003
©2001-2024 WisFaq