\require{AMSmath} Grenswaarde bij een differentievergelijking Ik kom er niet uit hoe ik de grenswaarde van deze differentievergelijking kan vinden: Pt+1 = 1,25 Pt met P0 = 1500 Weet iemand misschien ook hoe ik deze grafiek kan plotten in mn GR? Alvast bedankt Van de Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 november 2003 Antwoord Echt heel veel grafiek is er niet aan te zien natuurlijk, aangezien P alleen voor gehele waarden gegeven is. Wat bedoel je precies met grenswaarde? De P(t) die jij geeft is onbegrensd voor t naar oneindig... cl maandag 3 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er niet uit hoe ik de grenswaarde van deze differentievergelijking kan vinden: Pt+1 = 1,25 Pt met P0 = 1500 Weet iemand misschien ook hoe ik deze grafiek kan plotten in mn GR? Alvast bedankt Van de Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 november 2003
Van de Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 3 november 2003
Echt heel veel grafiek is er niet aan te zien natuurlijk, aangezien P alleen voor gehele waarden gegeven is. Wat bedoel je precies met grenswaarde? De P(t) die jij geeft is onbegrensd voor t naar oneindig... cl maandag 3 november 2003
cl maandag 3 november 2003
©2001-2024 WisFaq