\require{AMSmath} Scheiden van variabelen Ik schaam me een beetje voor deze vraag, maar ik kom er gewoon niet uit, hoe scheid je de variablen in: dy = 3 dx - 2y * dx (of een willekeurige functie van de vorm: y = x - 2 xy ) Wesley Student hbo - maandag 3 november 2003 Antwoord dy = (3-2y) dx dy/(3-2y) = dx Je schaamte was op z'n plaats cl maandag 3 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik schaam me een beetje voor deze vraag, maar ik kom er gewoon niet uit, hoe scheid je de variablen in: dy = 3 dx - 2y * dx (of een willekeurige functie van de vorm: y = x - 2 xy ) Wesley Student hbo - maandag 3 november 2003
Wesley Student hbo - maandag 3 november 2003
dy = (3-2y) dx dy/(3-2y) = dx Je schaamte was op z'n plaats cl maandag 3 november 2003
cl maandag 3 november 2003
©2001-2024 WisFaq