\require{AMSmath} Phi en een piramide Als de schuine zijde van een piramide phi is en de helft van de basis is 1, hoe kun je dan de hoogte van de piramide uitrekenen? martje Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 november 2003 Antwoord Wat dacht je van de steling van Pythagoras? Zie de tekening hiernaast.In DPCT geldt:PT2=CT2-PC2PT2=F2-12=F2-1=FIn DMPT geldt:MT2=PT2-MP2MT2=F-1MT=Ö(F-1)0,786...Hopelijk helpt dat! WvR zondag 2 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als de schuine zijde van een piramide phi is en de helft van de basis is 1, hoe kun je dan de hoogte van de piramide uitrekenen? martje Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 november 2003
martje Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 november 2003
Wat dacht je van de steling van Pythagoras? Zie de tekening hiernaast.In DPCT geldt:PT2=CT2-PC2PT2=F2-12=F2-1=FIn DMPT geldt:MT2=PT2-MP2MT2=F-1MT=Ö(F-1)0,786...Hopelijk helpt dat! WvR zondag 2 november 2003
WvR zondag 2 november 2003
©2001-2024 WisFaq