\require{AMSmath} Een vergelijking oplossen Ik moet de volgende vergelijking oplossen x2.cosß - 2x.sinß - cosß = 0 Ik denk dat het het eenvoudigste is met de discriminant maar hier zit ik vast. Alvast bedankt Rob 3de graad ASO - zaterdag 1 november 2003 Antwoord Hallo, het is inderdaad het eenvoudigst met de discriminant: D = 4sin2b + 4cos2b D = 4(sin2ß + cos2ß) D = 4·1 D = 22 x1,2 = ... Koen zaterdag 1 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende vergelijking oplossen x2.cosß - 2x.sinß - cosß = 0 Ik denk dat het het eenvoudigste is met de discriminant maar hier zit ik vast. Alvast bedankt Rob 3de graad ASO - zaterdag 1 november 2003
Rob 3de graad ASO - zaterdag 1 november 2003
Hallo, het is inderdaad het eenvoudigst met de discriminant: D = 4sin2b + 4cos2b D = 4(sin2ß + cos2ß) D = 4·1 D = 22 x1,2 = ... Koen zaterdag 1 november 2003
Koen zaterdag 1 november 2003
©2001-2024 WisFaq