\require{AMSmath} Fout berekenen in vergelijking met vaste waarde Bepaal p en de fout in p alsp=ln (t2)¸(1-2t)en t=0.20±0.01 Martin Student hbo - woensdag 29 oktober 2003 Antwoord lim{Dt®0} p(0.20+Dt)/(Dt) = p'(0.20)als definitie van de afgeleide, dusDp = p(0.20+Dt) Dt · p'(0.20)De rest spreekt vanzelf en laat ik aan jou over. cl donderdag 30 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal p en de fout in p alsp=ln (t2)¸(1-2t)en t=0.20±0.01 Martin Student hbo - woensdag 29 oktober 2003
Martin Student hbo - woensdag 29 oktober 2003
lim{Dt®0} p(0.20+Dt)/(Dt) = p'(0.20)als definitie van de afgeleide, dusDp = p(0.20+Dt) Dt · p'(0.20)De rest spreekt vanzelf en laat ik aan jou over. cl donderdag 30 oktober 2003
cl donderdag 30 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq