\require{AMSmath} Rijen Ik ben op het moment een toets aan het leren, maar ik loop tegen een probleem aan: de vraag luidt als volgt: stel van de volgende rij een recursieve formule op. k=n å * _k____ k=1 k+1 mannol Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 oktober 2003 Antwoord Noem de rij en daar heb je je recursieve formule. groet, Anneke woensdag 29 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben op het moment een toets aan het leren, maar ik loop tegen een probleem aan: de vraag luidt als volgt: stel van de volgende rij een recursieve formule op. k=n å * _k____ k=1 k+1 mannol Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 oktober 2003
mannol Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 oktober 2003
Noem de rij en daar heb je je recursieve formule. groet, Anneke woensdag 29 oktober 2003
Anneke woensdag 29 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq