\require{AMSmath} Recurentie Hoe kan ik voor het volgende een nette formule maken:n = 1 dan 3^0n = 2 dan 3^0 + 3^1n = 3 dan 3^0 + 3^1 + 3^2enz. Jos Student universiteit - donderdag 23 oktober 2003 Antwoord Neem u(n)=3n-1Bereken nu de som van deze meetkundige rij m.b.v. de formuleåi=1 tot n 3i-1=(1-3n)/(1-3) hk donderdag 23 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik voor het volgende een nette formule maken:n = 1 dan 3^0n = 2 dan 3^0 + 3^1n = 3 dan 3^0 + 3^1 + 3^2enz. Jos Student universiteit - donderdag 23 oktober 2003
Jos Student universiteit - donderdag 23 oktober 2003
Neem u(n)=3n-1Bereken nu de som van deze meetkundige rij m.b.v. de formuleåi=1 tot n 3i-1=(1-3n)/(1-3) hk donderdag 23 oktober 2003
hk donderdag 23 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq