\require{AMSmath} Gelijkvormige driehoeken ABCD is een trapezium P is het snijpunt van de diagonalen. AP=6 AC=10 AB=11 Noteer de gelijkvormige driehoeken, Bereken CD evy de Overige TSO-BSO - woensdag 22 oktober 2003 Antwoord Hallo Evy, wl woensdag 22 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ABCD is een trapezium P is het snijpunt van de diagonalen. AP=6 AC=10 AB=11 Noteer de gelijkvormige driehoeken, Bereken CD evy de Overige TSO-BSO - woensdag 22 oktober 2003
evy de Overige TSO-BSO - woensdag 22 oktober 2003
Hallo Evy, wl woensdag 22 oktober 2003
wl woensdag 22 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq