\require{AMSmath} Oefening met cotangens en tangens De vraag iscotgx - tgx = 2.cotg2xNu zou ik via het linker lid in het rechter lid moeten uitkomen of omgekeerd.Zou iemand me kunnen verder helpen?Alvast bedankt Rob 3de graad ASO - woensdag 22 oktober 2003 Antwoord Hoi,Ik zet je even op weg:Begin in het rechterlid:2·cotg2x = 2·cos(2x)/sin(2x)Wat is cos(2x) ?Wat is sin(2x) ?Daarna splits je de breuk in 2 en je bekomt het linkerlid. Koen woensdag 22 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag iscotgx - tgx = 2.cotg2xNu zou ik via het linker lid in het rechter lid moeten uitkomen of omgekeerd.Zou iemand me kunnen verder helpen?Alvast bedankt Rob 3de graad ASO - woensdag 22 oktober 2003
Rob 3de graad ASO - woensdag 22 oktober 2003
Hoi,Ik zet je even op weg:Begin in het rechterlid:2·cotg2x = 2·cos(2x)/sin(2x)Wat is cos(2x) ?Wat is sin(2x) ?Daarna splits je de breuk in 2 en je bekomt het linkerlid. Koen woensdag 22 oktober 2003
Koen woensdag 22 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq