\require{AMSmath} Wat is een rekenkundige rij? Wat is een rekenkundige rij? sara f Student hbo - dinsdag 21 oktober 2003 Antwoord Een rekenkundige rij is een rij waarbij je een bepaalde term vindt door bij de voorgaande term een vast getal a op te tellen:un=un-1+a(bijv u0=7 u1=10 u2=13 u3=16 etc.dus un=un-1+3)groeten,martijn mg dinsdag 21 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is een rekenkundige rij? sara f Student hbo - dinsdag 21 oktober 2003
sara f Student hbo - dinsdag 21 oktober 2003
Een rekenkundige rij is een rij waarbij je een bepaalde term vindt door bij de voorgaande term een vast getal a op te tellen:un=un-1+a(bijv u0=7 u1=10 u2=13 u3=16 etc.dus un=un-1+3)groeten,martijn mg dinsdag 21 oktober 2003
mg dinsdag 21 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq