\require{AMSmath} Machten vermenigvuldigen 22.23 wordt dit 25of 45 stroob 2de graad ASO - zondag 19 oktober 2003 Antwoord 22.23 = 22+3 = 2 5Leer nadenken ipv formules van buiten leren en in een knoop van twijfel en onzekerheid verzeild te raken22 = 2.223 = 2.2.2Het produkt daarvan is 2.2.2.2.2Wordt het dan niet heel duidelijk? cl zondag 19 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
22.23 wordt dit 25of 45 stroob 2de graad ASO - zondag 19 oktober 2003
stroob 2de graad ASO - zondag 19 oktober 2003
22.23 = 22+3 = 2 5Leer nadenken ipv formules van buiten leren en in een knoop van twijfel en onzekerheid verzeild te raken22 = 2.223 = 2.2.2Het produkt daarvan is 2.2.2.2.2Wordt het dan niet heel duidelijk? cl zondag 19 oktober 2003
cl zondag 19 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq