Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Foutmelding: illegal nest bij veranderingen

wat houd err: illegal nest bij een digi rekenmachine in?

dat krijg ik als ik
Y1=0.3-16x
Y2=Y1(x+1)-Y2(x)

invoer en vervolgens laat plotten deze som staat in moderne wiskunde 4 VWO A3 soms 6
Heluuup

Dennis
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 11 oktober 2003

Antwoord

De tweede regel moet zijn:

Y2=Y1(x+1)-Y1(x)

Als je daar Y2 schrijft dan roep je daar de functie zelf aan... maar die was je juist aan het definieren. Een soort 'geneste' functie dus! En dat snapt 'de GR' niet.

WvR
zaterdag 11 oktober 2003

©2001-2024 WisFaq