\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Hoe zoek je uit de volgende vgl x en y?(3x +2yi)2 = 1+2Ö2i ikke 3de graad ASO - zaterdag 11 oktober 2003 Antwoord Wat dacht je van:- haakjes uitwerken- reële deel moet 1 zijn- imaginaire deel moet 2Ö2 zijn...Zou dat lukken?P.S.z = x + yi: de kanonieke schrijfwijze van een complex getal z met reëel deel x en imaginair deel y. x en y zijn dus reële getallen! WvR zaterdag 11 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zoek je uit de volgende vgl x en y?(3x +2yi)2 = 1+2Ö2i ikke 3de graad ASO - zaterdag 11 oktober 2003
ikke 3de graad ASO - zaterdag 11 oktober 2003
Wat dacht je van:- haakjes uitwerken- reële deel moet 1 zijn- imaginaire deel moet 2Ö2 zijn...Zou dat lukken?P.S.z = x + yi: de kanonieke schrijfwijze van een complex getal z met reëel deel x en imaginair deel y. x en y zijn dus reële getallen! WvR zaterdag 11 oktober 2003
WvR zaterdag 11 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq