\require{AMSmath} Hoe los ik deze limiet op? ho kan ik de limiet voor x gaande naar + en - ¥ vinden van de functie :lim |x|/(1+|x|)bedankt jos Student Hoger Onderwijs België - donderdag 9 oktober 2003 Antwoord Bedenk dat voor x0 (en dus in het bijzonder voor termen die voldoende ver in een rij voorkomen die naar +oneindig gaat) geldt dat |x| = x. Eveneens dat voor x0 (en dus in het bijzonder voor termen die voldoende ver in een rij voorkomen die naar -oneindig gaat) geldt dat |x| = -x. Heb je 'm? cl donderdag 9 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ho kan ik de limiet voor x gaande naar + en - ¥ vinden van de functie :lim |x|/(1+|x|)bedankt jos Student Hoger Onderwijs België - donderdag 9 oktober 2003
jos Student Hoger Onderwijs België - donderdag 9 oktober 2003
Bedenk dat voor x0 (en dus in het bijzonder voor termen die voldoende ver in een rij voorkomen die naar +oneindig gaat) geldt dat |x| = x. Eveneens dat voor x0 (en dus in het bijzonder voor termen die voldoende ver in een rij voorkomen die naar -oneindig gaat) geldt dat |x| = -x. Heb je 'm? cl donderdag 9 oktober 2003
cl donderdag 9 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq