\require{AMSmath} Logaritmen wat hulp om volgende oef op te lossen3log(3x+8)+x=2 gregor 3de graad ASO - maandag 6 oktober 2003 Antwoord Verhef 3 tot beide leden(3x + 8).(3x) = 9Stel nu 3x = yy2 + 8y - 9 = 0Los dit op naar y en vind zo de oplossing(en) voor x. cl dinsdag 7 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat hulp om volgende oef op te lossen3log(3x+8)+x=2 gregor 3de graad ASO - maandag 6 oktober 2003
gregor 3de graad ASO - maandag 6 oktober 2003
Verhef 3 tot beide leden(3x + 8).(3x) = 9Stel nu 3x = yy2 + 8y - 9 = 0Los dit op naar y en vind zo de oplossing(en) voor x. cl dinsdag 7 oktober 2003
cl dinsdag 7 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq