\require{AMSmath} Goniometrische herleiding Herleid tot een rationele vorm afhankelijk van 1 goniometrisch getal:cosa / (2cosa+sina)Ik hoop dat jullie deze vraag kunnen oplossen, ik heb er al meer dan een uur aangezeten en ik kan er nog steeds niet aan uit. Stef A 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003 Antwoord Beste Stef,De oplossing die ik vond is eigenlijk best flauw.We weten dat (2cosa+sina) / cosa = 2 + tanadus cosa / (2cosa+sina) = 1 / (2 + tana) FvL zaterdag 4 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Herleid tot een rationele vorm afhankelijk van 1 goniometrisch getal:cosa / (2cosa+sina)Ik hoop dat jullie deze vraag kunnen oplossen, ik heb er al meer dan een uur aangezeten en ik kan er nog steeds niet aan uit. Stef A 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003
Stef A 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003
Beste Stef,De oplossing die ik vond is eigenlijk best flauw.We weten dat (2cosa+sina) / cosa = 2 + tanadus cosa / (2cosa+sina) = 1 / (2 + tana) FvL zaterdag 4 oktober 2003
FvL zaterdag 4 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq