\require{AMSmath} Oplossen van een vergelijking kan er iemand ons helpen met deze vergelijkingen aubbedankt(4x-3)/(2x-1) = (4x-7)/(2x-5) wij 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003 Antwoord Wat dacht je van:-kruislings vermenigvuldigen-haakjes wegwerken-oplossenDus:(4x-3)(2x-5)=(2x-1)(4x-7)Enz...Je zult zien dat je aan beide kanten 8x2 krijgt en die vallen dus precies tegen elkaar weg, zodat je een eerstegraads vergelijking krijgt die je waarschijnlijk wel op kan lossen. WvR zaterdag 4 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kan er iemand ons helpen met deze vergelijkingen aubbedankt(4x-3)/(2x-1) = (4x-7)/(2x-5) wij 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003
wij 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2003
Wat dacht je van:-kruislings vermenigvuldigen-haakjes wegwerken-oplossenDus:(4x-3)(2x-5)=(2x-1)(4x-7)Enz...Je zult zien dat je aan beide kanten 8x2 krijgt en die vallen dus precies tegen elkaar weg, zodat je een eerstegraads vergelijking krijgt die je waarschijnlijk wel op kan lossen. WvR zaterdag 4 oktober 2003
WvR zaterdag 4 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq