\require{AMSmath} Hoe kan ik de sinusregel bewijzen? Hoe kan ik de sinusregel bewijzen. a/sin(A)=b/sin(B)=c/sin(C)=2R A. Wis Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 februari 2002 Antwoord Zie hieronder! Zie bewijs sinusregel WvR maandag 11 februari 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de sinusregel bewijzen. a/sin(A)=b/sin(B)=c/sin(C)=2R A. Wis Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 februari 2002
A. Wis Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 februari 2002
Zie hieronder! Zie bewijs sinusregel WvR maandag 11 februari 2002
Zie bewijs sinusregel
WvR maandag 11 februari 2002
©2001-2024 WisFaq