\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14838 Re: Machten ik snap niet hoe je aan die getallen moet komen stel je meet een hoogte van 1 meter een snelheid van 5 m/s(meter per seconde) op welke hoogte is de snelheid 75 km/uur Pascal Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 oktober 2003 Antwoord 1) je weet dat in het algemeen v=a.h^(0.3) 2) je weet dat in het bijzonder v=5 voor h=1 Vul de specifieke gegevens van 2) in in de vergelijking van 1). De vergelijking die je zo bekomt bevat alleen nog a, en is bijna triviaal oplosbaar! cl donderdag 2 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap niet hoe je aan die getallen moet komen stel je meet een hoogte van 1 meter een snelheid van 5 m/s(meter per seconde) op welke hoogte is de snelheid 75 km/uur Pascal Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 oktober 2003
Pascal Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 oktober 2003
1) je weet dat in het algemeen v=a.h^(0.3) 2) je weet dat in het bijzonder v=5 voor h=1 Vul de specifieke gegevens van 2) in in de vergelijking van 1). De vergelijking die je zo bekomt bevat alleen nog a, en is bijna triviaal oplosbaar! cl donderdag 2 oktober 2003
cl donderdag 2 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq