Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Machten

hai
ik had een vraag en ik snap het echt niet
dit is de formule prijs per t-shirt verkochte
V=c+4000/p 10 500
v= aantal verkochte t-shirts 15 367
p= de prijs 20 300
c= constant 25 260

leg uit dat c gelijk moet zijn aan 100?

Pascal
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 oktober 2003

Antwoord

Gebruik het feit dat p = 20 voor V de waarde 300 moet opleveren. Gewoon invullen dus!

MBL
donderdag 2 oktober 2003

©2001-2025 WisFaq