\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme is de volgende vergelijking ook zo te schrijven dat x los staat van de rest in ln ? ln a+(1.3/(5x)) Arnaud Student hbo - zondag 28 september 2003 Antwoord 1.3/5x = -lna, dus omgekeerd geschreven 5x/1.3 = -1/lna. Hieruit volgt 5x = -1.3/ln(a) en dan ben je er vrijwel. MBL zondag 28 september 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
is de volgende vergelijking ook zo te schrijven dat x los staat van de rest in ln ? ln a+(1.3/(5x)) Arnaud Student hbo - zondag 28 september 2003
Arnaud Student hbo - zondag 28 september 2003
1.3/5x = -lna, dus omgekeerd geschreven 5x/1.3 = -1/lna. Hieruit volgt 5x = -1.3/ln(a) en dan ben je er vrijwel. MBL zondag 28 september 2003
MBL zondag 28 september 2003
©2001-2025 WisFaq