\require{AMSmath} 4 onbekenden HELPik heb A+B=4 B+C=5 C+D=6 en A+D=6 hoe kan ik dit oplossenen zijn hier voorwaarden aan verbonden A Kien Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 september 2003 Antwoord a+b=4b+c=5c+d=6a+d=6Dit geeft 4 onafhankelijke voorwaarden met 4 onbekenden. Dus dat zou moeten oplosbaar zijn, als het niet strijdig is...Stel de matrix op die representatief is voor het stelsel:Als je hier rijoperaties op toepast krijg je:De laatste twee rijen zijn , op het laatste element na, gelijk. Dus het stelsel is strijdig, heeft geen enkele oplossing.Koen Mahieu km vrijdag 26 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HELPik heb A+B=4 B+C=5 C+D=6 en A+D=6 hoe kan ik dit oplossenen zijn hier voorwaarden aan verbonden A Kien Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 september 2003
A Kien Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 september 2003
a+b=4b+c=5c+d=6a+d=6Dit geeft 4 onafhankelijke voorwaarden met 4 onbekenden. Dus dat zou moeten oplosbaar zijn, als het niet strijdig is...Stel de matrix op die representatief is voor het stelsel:Als je hier rijoperaties op toepast krijg je:De laatste twee rijen zijn , op het laatste element na, gelijk. Dus het stelsel is strijdig, heeft geen enkele oplossing.Koen Mahieu km vrijdag 26 september 2003
km vrijdag 26 september 2003
©2001-2024 WisFaq