\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14522 Re: Getallen de getallen zelf worden die zoals bij de vermenigvuldiging FACTOREN genoemd ? erik d Ouder - maandag 22 september 2003 Antwoord Nee.x/y=zx is het deeltaly is de delerz is het quotiëntAls je de deling als een vermenigvuldiging schrijft:x * (1/y) = zDan kan je x en 1/y de factoren van de vermenigvuldiging noemen. Er is hier echter geen sprake meer van een deling...Groetjes,Koen Mahieu km maandag 22 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de getallen zelf worden die zoals bij de vermenigvuldiging FACTOREN genoemd ? erik d Ouder - maandag 22 september 2003
erik d Ouder - maandag 22 september 2003
Nee.x/y=zx is het deeltaly is de delerz is het quotiëntAls je de deling als een vermenigvuldiging schrijft:x * (1/y) = zDan kan je x en 1/y de factoren van de vermenigvuldiging noemen. Er is hier echter geen sprake meer van een deling...Groetjes,Koen Mahieu km maandag 22 september 2003
km maandag 22 september 2003
©2001-2024 WisFaq