\require{AMSmath} a³+b³ Hoe moet je dit ontbinden in factoren.bv; sin3a +cos3b Nico D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 20 september 2003 Antwoord Ben je er zeker van dat er niet sin3a + cos3a gevraagd wordt?In dat geval heb je inderdaad de ontbinding nodig van x3+y3x3+y3 = (x+y)(x²-xy+y²)Voor x=sin a en y=cos a is er echter nog een vereenvoudiging die je in die uitdrukking kan maken. Zie je 'm? cl zaterdag 20 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je dit ontbinden in factoren.bv; sin3a +cos3b Nico D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 20 september 2003
Nico D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 20 september 2003
Ben je er zeker van dat er niet sin3a + cos3a gevraagd wordt?In dat geval heb je inderdaad de ontbinding nodig van x3+y3x3+y3 = (x+y)(x²-xy+y²)Voor x=sin a en y=cos a is er echter nog een vereenvoudiging die je in die uitdrukking kan maken. Zie je 'm? cl zaterdag 20 september 2003
cl zaterdag 20 september 2003
©2001-2024 WisFaq