\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14425 Re: Re: Re: 3 x gooien met twee dobbelstenen Je hebt gelijk. Ik heb een fout gemaakt Q1= 3/36=0.0833 Q2= 10/36=0.2777 Q3= 21/36= 0.5833 Antwoord = 0.7239 Is dit beter? Geert Iets anders - vrijdag 19 september 2003 Antwoord Inderdaad, P = 1877/2592 = 72,4151.. % cl vrijdag 19 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je hebt gelijk. Ik heb een fout gemaakt Q1= 3/36=0.0833 Q2= 10/36=0.2777 Q3= 21/36= 0.5833 Antwoord = 0.7239 Is dit beter? Geert Iets anders - vrijdag 19 september 2003
Geert Iets anders - vrijdag 19 september 2003
Inderdaad, P = 1877/2592 = 72,4151.. % cl vrijdag 19 september 2003
cl vrijdag 19 september 2003
©2001-2024 WisFaq