\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Ik kom niet uit de volgende vergelijking 4´3log(x-5)=2 julian Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 september 2003 Antwoord Hallo 4·3log(x-5)=2 3log(x-5)=1/2 Ö3=x-5 x=5+Ö3=6,73... Mvg pl donderdag 18 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit de volgende vergelijking 4´3log(x-5)=2 julian Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 september 2003
julian Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 september 2003
Hallo 4·3log(x-5)=2 3log(x-5)=1/2 Ö3=x-5 x=5+Ö3=6,73... Mvg pl donderdag 18 september 2003
pl donderdag 18 september 2003
©2001-2024 WisFaq