\require{AMSmath} Hoe kom ik bij deze vergelijking aan de primitieve functie? f(x)= 3/(cos22x) Ik dacht dat ik iets moest doen met [tanx]'=1/cos2x, maar hoe moet ik dan verder? Alvast bedankt voor de moeite. B.C. K Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 september 2003 Antwoord Hallo B.C., Je zit op de goede weg, maar je moet rekening houden met de kettingregel. Verder laat ik het aan jou over wat er op de plaats van puntje puntje moet staan. wl zaterdag 13 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)= 3/(cos22x) Ik dacht dat ik iets moest doen met [tanx]'=1/cos2x, maar hoe moet ik dan verder? Alvast bedankt voor de moeite. B.C. K Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 september 2003
B.C. K Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 september 2003
Hallo B.C., Je zit op de goede weg, maar je moet rekening houden met de kettingregel. Verder laat ik het aan jou over wat er op de plaats van puntje puntje moet staan. wl zaterdag 13 september 2003
wl zaterdag 13 september 2003
©2001-2024 WisFaq