\require{AMSmath} Optellen van machten Hoe is de regel als je machten moet optellen?Bijvoorbeeld: a2+a3=?Alvast bedankt Robin Student hbo - woensdag 10 september 2003 Antwoord a2+a3 kun je weinig mee doen, je mag alleen machten optellen wanneer de exponenten gelijk zijn, zoals:3ap+ap=4ap.Met vriendelijke groet,JaDeX jadex donderdag 11 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe is de regel als je machten moet optellen?Bijvoorbeeld: a2+a3=?Alvast bedankt Robin Student hbo - woensdag 10 september 2003
Robin Student hbo - woensdag 10 september 2003
a2+a3 kun je weinig mee doen, je mag alleen machten optellen wanneer de exponenten gelijk zijn, zoals:3ap+ap=4ap.Met vriendelijke groet,JaDeX jadex donderdag 11 september 2003
jadex donderdag 11 september 2003
©2001-2024 WisFaq