\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 13749 Re: Vergelijkingen lukken niet... Hoi, a, b is het gelukt maar c en d lukken kunt u dit verder uitwerken a.u.b uit c bekom ik nog steeds x= 3 en x= 4 na controlle is het steeds niet goed Zafarp Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 augustus 2003 Antwoord c) Haakjes wegwerken geeft: 6x2+7x=8x2+12x-4x-6 Nu gemeenschappelijke termen samen nemen, alles naar de linkerkant brengen en abc-formule gebruiken. d) De afleidingen van de schakels zijn: x®2x+1 u®1/cos2u v®2v Vermenigvuldig deze afgeleiden van de schakels: (2x+1)·1/cos2u·2v Bedenk nu dat u=2x2+2 en v=tan(u)=tan(x2+2) en substitueer dit in bovenstaande uitdrukking voor de afgeleide. wh maandag 25 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, a, b is het gelukt maar c en d lukken kunt u dit verder uitwerken a.u.b uit c bekom ik nog steeds x= 3 en x= 4 na controlle is het steeds niet goed Zafarp Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 augustus 2003
Zafarp Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 augustus 2003
c) Haakjes wegwerken geeft: 6x2+7x=8x2+12x-4x-6 Nu gemeenschappelijke termen samen nemen, alles naar de linkerkant brengen en abc-formule gebruiken. d) De afleidingen van de schakels zijn: x®2x+1 u®1/cos2u v®2v Vermenigvuldig deze afgeleiden van de schakels: (2x+1)·1/cos2u·2v Bedenk nu dat u=2x2+2 en v=tan(u)=tan(x2+2) en substitueer dit in bovenstaande uitdrukking voor de afgeleide. wh maandag 25 augustus 2003
wh maandag 25 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq