\require{AMSmath} Vergelijkingen 1/x=Öx 1/x=3Öx help me please Delphi Iets anders - dinsdag 19 augustus 2003 Antwoord Hallo Delphine, 1/x = Öx links en rechts kwadrateren 1/x2 = x x3 = 1 x =3Ö1 = 1 1/1 = Ö1 (voldoet) ---------------------------- 1/x = 3Öx links en rechts tot de derde macht 1/x3 = x x4=1 x = -1 of x = 1 1/-1 = 3Ö-1 (voldoet) 1/1 = 3Ö1 (voldoet) Bij dit soort opgaven moet je altijd controleren of er geen valse oplossing bij zit. wl dinsdag 19 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1/x=Öx 1/x=3Öx help me please Delphi Iets anders - dinsdag 19 augustus 2003
Delphi Iets anders - dinsdag 19 augustus 2003
Hallo Delphine, 1/x = Öx links en rechts kwadrateren 1/x2 = x x3 = 1 x =3Ö1 = 1 1/1 = Ö1 (voldoet) ---------------------------- 1/x = 3Öx links en rechts tot de derde macht 1/x3 = x x4=1 x = -1 of x = 1 1/-1 = 3Ö-1 (voldoet) 1/1 = 3Ö1 (voldoet) Bij dit soort opgaven moet je altijd controleren of er geen valse oplossing bij zit. wl dinsdag 19 augustus 2003
wl dinsdag 19 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq