\require{AMSmath} Oplossen z2-4+5(z-2)=0 (y+2)·(y+3)=6(y+1) inge 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 19 augustus 2003 Antwoord Beste Inge, z2 -4 + 5(z - 2) = 0 z2 -4 + 5z - 10 = 0 z2 + 5z - 14 = 0 (z+7)(z-2) = 0 (z+7)=0 Ú (z-2)=0 z=-7 Ú z=2 (y+2)(y+3)=6(y+1) y2 + 3y + 2y + 6 = 6y + 6 y2 + 5y + 6 = 6y + 6 y2 + 5y - 6y + 6 -6 = 0 y2 - y = 0 y(y - 1) = 0 y = 0 Ú (y - 1) = 0 y = 0 Ú y = 1 Davy dinsdag 19 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
z2-4+5(z-2)=0 (y+2)·(y+3)=6(y+1) inge 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 19 augustus 2003
inge 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 19 augustus 2003
Beste Inge, z2 -4 + 5(z - 2) = 0 z2 -4 + 5z - 10 = 0 z2 + 5z - 14 = 0 (z+7)(z-2) = 0 (z+7)=0 Ú (z-2)=0 z=-7 Ú z=2 (y+2)(y+3)=6(y+1) y2 + 3y + 2y + 6 = 6y + 6 y2 + 5y + 6 = 6y + 6 y2 + 5y - 6y + 6 -6 = 0 y2 - y = 0 y(y - 1) = 0 y = 0 Ú (y - 1) = 0 y = 0 Ú y = 1 Davy dinsdag 19 augustus 2003
Davy dinsdag 19 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq