\require{AMSmath} Goniometrie ais een scherpe hoek bewijs. tana=Ö1-cos2a/cosa Eve Iets anders - maandag 18 augustus 2003 Antwoord Hoi, Maar er is nog een tweede functie, want zoals x2 = 9 twee oplossingen heeft, namelijk x = 3 of x = -3, heeft sin2(x) = 1 - cos2(x) ook twee oplossingen. Er is dus ook nog de functietan(x) = - (1 - cos2)½/ cos(x). Davy. Davy maandag 18 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ais een scherpe hoek bewijs. tana=Ö1-cos2a/cosa Eve Iets anders - maandag 18 augustus 2003
Eve Iets anders - maandag 18 augustus 2003
Hoi, Maar er is nog een tweede functie, want zoals x2 = 9 twee oplossingen heeft, namelijk x = 3 of x = -3, heeft sin2(x) = 1 - cos2(x) ook twee oplossingen. Er is dus ook nog de functietan(x) = - (1 - cos2)½/ cos(x). Davy. Davy maandag 18 augustus 2003
Davy maandag 18 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq