\require{AMSmath} Produkt van twee tweetermen Hallo, ik zit in het eerste middelbaar en heb een probleem. Ik heb oefeningen die tegen maandag af moeten maar weet niet meer hoe het moet. Kunnen jullie mij helpen?vb.(7d-3)(e-3)(3b+2)(2c-3)Dank u van li Leerling mbo - zaterdag 2 februari 2002 Antwoord (7d-3)(e-3)=7d·e+7d·-3+-3·e+-3·-3=7de-21d-3e-9(3b+2)(2c-3)=3b·2c+3b·-3+2·2c+2·-3=6bc-9b+4c-6 Kijk ook eens op Geometrische Algebra 2D Zie meer info WvR zaterdag 2 februari 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik zit in het eerste middelbaar en heb een probleem. Ik heb oefeningen die tegen maandag af moeten maar weet niet meer hoe het moet. Kunnen jullie mij helpen?vb.(7d-3)(e-3)(3b+2)(2c-3)Dank u van li Leerling mbo - zaterdag 2 februari 2002
van li Leerling mbo - zaterdag 2 februari 2002
(7d-3)(e-3)=7d·e+7d·-3+-3·e+-3·-3=7de-21d-3e-9(3b+2)(2c-3)=3b·2c+3b·-3+2·2c+2·-3=6bc-9b+4c-6 Kijk ook eens op Geometrische Algebra 2D Zie meer info WvR zaterdag 2 februari 2002
Kijk ook eens op Geometrische Algebra 2D
Zie meer info
WvR zaterdag 2 februari 2002
©2001-2024 WisFaq