\require{AMSmath} Differentieer x en y x(t)=cos6(t) y(t)=sin6(t) x'(t)=-6·cos5(t)·sin(t) y'(t)=6·sin5(t)·cos(t) Dit stuk hierboven begrijp ik, maar wat ik niet begrijp is dat ze dit kunnen herleiden in -tan4(t). Kunnen jullie mij hiermee helpen? bernd Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 augustus 2003 Antwoord Waarschijnlijk was de vraag: bereken dy/dx. Dat kan je dus doen via dy/dx = (dy/dt)/(dx/dt) = -tan4(t) cl dinsdag 12 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x(t)=cos6(t) y(t)=sin6(t) x'(t)=-6·cos5(t)·sin(t) y'(t)=6·sin5(t)·cos(t) Dit stuk hierboven begrijp ik, maar wat ik niet begrijp is dat ze dit kunnen herleiden in -tan4(t). Kunnen jullie mij hiermee helpen? bernd Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 augustus 2003
bernd Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 augustus 2003
Waarschijnlijk was de vraag: bereken dy/dx. Dat kan je dus doen via dy/dx = (dy/dt)/(dx/dt) = -tan4(t) cl dinsdag 12 augustus 2003
cl dinsdag 12 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq